Program SULUNG diperluas ke 20 universiti awam tahun depan - Essa, Abu Yamin (Berita Harian, 2022)
BATU PAHAT: Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) akan memperluaskan Program Pembangunan Siswa Sulung Keluarga Malaysia (SULUNG) ke 20 universiti awam (UA), dengan sasaran 200 pelajar, tahun depan.