Penempatan pelajar dalam industri kurang dapat pendedahan - Norwazli, Abdul Wahab (Berita Harian, 2022)
GRADUAN perlu mempersiapkan diri bukan sahaja dengan daya pemikiran kritis, bahkan sifat kepemimpinan tinggi serta sifat proaktif dan inovatif. Apatah lagi kita menyaksikan jumlah yang menganggur semakin meningkat dengan pandemik COVID-19 memburukkan lagi keadaan ekonomi, sekali gus memberi kesan kepada kebolehpasaran graduan.