Meterai MoU di dasar laut Pulau Tioman - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2022)
TIOMAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Lembaga Pembangunan Tioman (TDA) melakar sejarah tersendiri apabila buat julung kalinya mengadakan Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) di dasar laut Pulau Tioman di sini pada Isnin lalu.