22 penyelidik UMP tersenarai 2 peratus Saintis Terbaik Dunia - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2022)
Seramai 22 penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) tersenarai dalam ‘World’s Top 2% Scientists’ oleh Stanford University, Amerika Syarikat, baru-baru ini.