Tuah anak sulung terima biasiswa Sulung KPT UMP - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2022)
KUANTAN - Anak sulung sebuah keluarga B40 dari Kota Bharu Kelantan, Wan Raizulhazmi Syukrin Wan Rizman Zailani, 19, antara penerima biasiswa Program Pembangunan Siswa Sulung Keluarga Malaysia (Sulung) Kementerian Pengajian Tinggi-Universiti Malaysia Pahang (KPT-UMP).