UMP, universiti di Jerman sepakat - Muhammad Hafiz Aswad, Ahmad Kamal (Berita Harian, 2022)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan meneruskan jaringan kerjasamanya di Jerman menerusi program dual ijazah dengan kerjasama Mannheim University of Applied Sciences (HSMA), bermula 2023.