Program Outreach UMP KPT JAKM fokus Inovasi Sosial dan STEM - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 28 Oktober 2022 - Program Outreach UMP-KPT melalui Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia (JAKM) Pahang 2022 baru-baru ini menyantuni pelajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Indera Shahbandar (SMKIS) apabila seramai 50 pelajar berpeluang mempelajari asas elektrik dan elektronik dengan menggunakan blok elektronik interaktif dan membina liter ringkas pelbagai aplikasi.