Program Outreach UMP KPT santuni ibu tunggal dengan Inovasi Cendawan Nanas - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 30 0ktober 2022 - Projek Inovasi Cendawan Nanas yang diperkenalkan oleh pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor. Madya Dr. Aizi Nor Mazila Ramli yang merupakan Timbalan Pengarah, Pusat Pengurusan Penyelidikan, Jabatan Penyelidikan dan Inovasi dapat memindahkan teknologi penanaman cendawan nanas menggunakan sisa nanas kepada komuniti sasaran.