3,472 mahasiswa UMP terima peranti siswa - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 30 Oktober 2022 - Seramai 3,472 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima peranti secara berperingkat menerusi Program Peranti Siswa Keluarga Malaysia yang merupakan satu inisiatif kerajaan bagi membantu mahasiswa B40 dalam memastikan proses pengajian para mahasiswa berjalan lancar.