UMP tuan rumah Karnival Bola Sepak 7s Wanita IPT 2022 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
KUANTAN, 23 Oktober 2022 – Karnival Bola Sepak 7s Wanita IPT 2022 anjuran Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) menyaksikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi tuan rumah penganjuran kejohanan yang berlangsung di padang bola sepak Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang baru-baru ini.