Simposium Antarabangsa Celik Digital pupuk kesedaran kandungan media - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 12 Oktober 2022 - Program Simposium Antarabangsa Celik Digital: Literasi Media dan Maklumat mampu memupuk masyarakat untuk mengendalikan kandungan media dengan lebih bertanggungjawab serta beretika dalam aktiviti peribadi, profesional dan kemasyarakatan.