UMP prihatin bantu bawa pelajar baharu daftar masuk kampus - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
BATU PAHAT, 12 Oktober 2022 - Pelajar baharu Universiti Malaysia Pahang (UMP), Putera Amirul Hakim Mohd Ali yang berasal dari Batu Pahat, Johor tidak menyangka beliau akan terpilih menerima Insentif Pendidikan Yayasan UMP sebanyak RM1,000 bagi meringankan beban beliau pada awal sesi pengajian di universiti.