Kerjasama UMP, YIM manfaatkan Ruang Reka STIE buat komuniti Bera - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
BERA, 15 Oktober 2022 - Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob merasmikan Ruang Reka STIE Keluarga Malaysia di Felda Bukit Puchong, Bera yang merupakan sudut inovasi digital yang dilengkapi dengan makmal komputer, studio digital, sudut pameran dron dan reka bentuk bagi membudayakan kreativiti serta inovasi dalam kalangan komuniti luar bandar khususnya pelajar sekolah dan generasi baharu.