Kuasai ilmu dan kemahiran bina jati diri mahasiswa - NC - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 13 Oktober 2022 - Generasi muda diseru agar menjadi golongan terpelajar yang bukan setakat menguasai ilmu pengetahuan dan kemahiran terkini, bahkan mempunyai jati diri yang kukuh.