22 penyelidik UMP tersenarai 2% saintis terbaik dunia bagi dua kategori pencapaian - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 14 Oktober 2022 - Seramai 22 orang penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) tersenarai 2 peratus saintis terbaik dunia bagi dua kategori pencapaian.