Undi pos pelajar IPT - Maisarah, Sheikh Rahim (Utusan Malaysia Sdn. Bhd., 2022)
PUTRAJAYA: Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) boleh menambah kategori kumpulan individu yang dibenarkan mengundi secara pos dari semasa ke semasa melalui pewartaan di bawah peraturan suruhanjaya itu.