UMP jalin kerjasama dengan 6 rakan industri - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 12 Oktober 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai Memorandum Penjanjian (MoA) bersama enam rakan industry baru-baru ini.