Wan Raizulhazmi terima tuah Siswa Sulung UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KOTA BAHARU, 9 Oktober 2022 - Pelajar baharu yang bakal mendaftar masuk ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 11 Oktober 2022 ini, Wan Raizulhazmi Syukrin Wan Rizman Zailani, tidak menyangka panggilan yang diterimanya membawa tuah buatnya apabila dimaklumkan terpilih menerima biasiswa Sulung KPT-UMP.