8 Felo Perdana Protege UMP dilantik berkhidmat bersama pengurusan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 5 Oktober 2022 - Seramai lapan graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya terpilih dalam program Felo Perdana Protege UMP yang akan berkhidmat di UMP dan ditempatkan bersama selama enam bulan kepada kepada pengurusan universiti termasuk Pengerusi Lembaga Pengarah UMP, Tan Sri Dato’ Sri Dr. Abdul Aziz Abdul Rahman.