FLOORSYS raih pingat emas dalam KIK UA Ke 16 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
JOHOR, 4 Oktober 2022 - Kumpulan FLOORSYS daripada Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya meraih pingat emas dalam Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Universiti Awam Ke-16 yang diadakan di Universiti Tun Hussien Onn Malaysia (UTHM) baru-baru ini.