Apa pilihan Najib ada - Maisarah, Sheikh Rahim (Utusan Malaysia Sdn. Bhd., 2022)
PUTRAJAYA: Datuk Seri Najib Tun Razak kelihatan sukar untuk membuat semakan kehakiman selepas Mahkamah Persekutuan mengekalkan hukuman penjara 12 tahun dan denda RM210 juta terhadap bekas Perdana Menteri itu yang didapati salah menyeleweng dana RM42 juta milik SRC International Sdn. Bhd.