Prinsip kedaulatan dan keadaan watan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Samudera, 2022)
KUALA LUMPUR, 14 September 2022 – Prinsip kedaulatan dan keadaan watan (local circumstances) yang dilestarikan dalam Perlembagaan Persekutuan merupakan prinsip asas (foundational principles) melatari kerangka kedaulatan undang-undang (rule of law) di Malaysia.