1,000 pelajar sekolah sertai Karnival STEM UMP - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2022)
PEKAN – Seramai 1,000 pelajar sekolah di Pahang menyertai Karnival Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM) anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini.