3 pingat milik UMP dalam Kejohanan Sukan SUKUM 2022 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
SERDANG, 27 September 2022 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) membawa pulang dua pingat emas dan satu pingat gangsa dalam Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) 2022 di Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.