Moh dereh atlet UMP - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2022)
Dengan iltizam UMP berteknologi tinggi Maju gemilang semangat didukung Sukan staf antara Universiti Malaysia SUKUM disahuti Kilauan semangat Mat Kilau meniup keazaman