400 peserta empowerNCER dirai - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Berita Harian, 2022)
Lenggong: Seramai 400 peserta sekitar Hulu Perak dan Kuala Kangsar diraikan Pihak Berkuasa Pelaksanaan Koridor Utara (NCIA) susulan kejayaan mereka menamatkan latihan kemahiran dan keusahawan yang berlangsung di antara enam hingga 12 bulan di bawah program empowerNCER di sini.