Boleh percaya ke - Hadijah, Ahmad (New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Dahulu, bekerja dari rumah dilihat sesuatu yang luar dari norma kebiasaan. Ia tidak popular di negara Asia kerana kita mengamalkan budaya kerja yang formal berbanding di barat yang lebih kasual.