Kekalkan perpaduan dan semai semangat patriotisme – NC UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 26 September 2022 – Usaha untuk mengekalkan perpaduan bukanlah perkara mudah dan harus disertai asas sosioekonomi bertunjangkan keadilan sosial.