Semarak keluarga UMP berbasikal sambil bersih kampus - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 26 September 2022 – Lebih 200 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program berbasikal sejauh 6.5 kilometer bermula dari Dewan Serbaguna mengelilingi kampus sambil mengutip sampah dan membersihkan sekitar universiti dalam Program Kayuhan Santai Keluarga UMP 2022 anjuran Jabatan Pendaftar dengan kerjasama Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP.