314 pelatih 5 UA ditauliah Inspektor Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 24 September 2022 - Seramai 314 Inspektor Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) ditauliah setelah berjaya menamatkan latihan yang dijalankan selama tiga tahun atau enam semester yang melibatkan 672 jam secara keseluruhannya, mengikut silibus latihan yang telah diselaras dan ditetapkan di Universiti Awam (UA).