Pemantapan Kursus Integriti dan Anti Rasuah melalui pembelajaran berasaskan pengalaman: dengan kaedah pembelajaran Sesi Moot Court - Hadijah, Ahmad (2022)
Trend peningkatan rasuah dalam kalangan belia dan juga jenayah kolar putih semakin menjadi-jadi. Walaupun kita kini berada dalam fasa endemik, kes rasuah tidak pernah reda. Ini disokong oleh statistik daripada laman sesawang Suruhanjaya Pencegah SPRM dengan data dari Januari sehingga Ogos 2022 sahaja, sebanyak 713 tangkapan meliputi pelbagai sektor telah dibuat.