Lebih 1,000 pelajar rebut peluang sambung belajar dalam Program B40 UPU2U - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
BERA, 20 September 2022 - Lebih 1,000 pelajar sekolah berpeluang menyertai Program B40 UPU2U 2022 Zon Pahang anjuran Bahagian Kemasukan Pelajar Intitusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) (BKPA JPT) dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri Pahang dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi memberikan pendedahan dan pemahaman khusus kepada semua golongan terutamanya B40 yang menghadapi kesukaran mengakses maklumat secara dalam talian.