Kemerdekaan Malaysia perlu dipertahankan dan bantu pembebasan Palestin - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (2022)
PAYA BESAR, 2 September 2022 - Rakyat Malaysia perlu mempertahankan kemerdekaan negara kerana ini merupakan salah satu faktor yang membantu ke arah pembebasan Palestin.