3 ciri kepemimpinan diri jayakan langkah kurangkan jam bekerja - Hadijah, Ahmad (Berita Harian, 2022)
Polemik pengurangan jam bekerja perlu ditanggap secara ilmiah termasuk mengkaji perbandingan pelaksanaannya di negara lain, sekali gus tidak boleh berdasarkan pengalaman dan persepsi umum semata-mata.