Rasa lebih selamat terus amal pakai pelitup muka - Tuty Haryanti, Ahmad Rodzi (Berita Harian, 2022)
Kuala Lumpur: Kebanyakan orang ramai masih mahu meamkai pelitup muka walaupun Kementerian Kesihatan (KKM) membuat penetapan tidak mewajibkan pemakaiannya.