Uji minda pelajar dalam masa dua jam - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Harian Metro, 2022)
Pekan: Menghasilkan sebuah robot Lego menyerupai kenderaan pacuan empat roda dalam tempoh dua jam masa yang diperuntukkan untuk seorang murid antara kemahiran yang ditunjukkan murid dalam pertandingan robotik peringkat sekolah rendah daerah ini.