103 Pegawai Kadet PALAPES UMP terima pentauliahan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
BANGI, 10 September 2022 - Seramai 103 pegawai kadet PALAPES Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima pentauliahan sempena Istiadat Pentauliahan Diraja Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Awam (UA) Ke-40 di Dewan Gemilang, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) di sini baru-baru ini.