50 sukarelawan KILAU UMP tanam 400 pokok di Tasik Chini - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
CHINI, 10 September 2022 - Seramai 50 sukarelawan KILAU Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada pelajar dan staf Next Green Pulp and Papers (NGPP) menjayakan Program Penanaman Pokok Sempena Kempen Penanaman 100 Juta Pokok di Tasik Chini, Pahang.