UMP jalin kerjasama dengan NanoMalaysia Berhad dalam Projek Penyelidikan BICEP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
BANGI, 9 September 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bersama NanoMalaysia Berhad (NMB) bagi menjayakan projek penyelidikan Biomass Innovation Circular Economy Programme (BICEP).