UMP, IMPACT MALAYSIA meterai kerjasama program Inovasi Belia dan Komuniti - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUALA LUMPUR, 1 September - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan IMPACT MALAYSIA meterai kerjasama teknologi, komuniti dan impak perniagaan yang membolehkan interaksi kerjasama antara pelbagai pihak yang berkepentingan melalui semua program yang bakal dilaksanakan.