Aktiviti RBT mengasah pemikiran kritis murid - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Harian Metro, 2022)
Pekan: Pendidikan berkaitan reka bentuk teknologi (RBT) yang lebih kepada aktiviti bermain dianggap paling sesuai untuk murid di sekolah rendah.