Teruja sambut kemerdekaan kontinjen UMP juara perbarisan IPT - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 31 Ogos 2022 – Teruja dan bangga apabila kontinjen Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang disertai seramai 32 staf dalam perbarisan sempena Hari Kebangsaan 2022 peringkat Daerah Pekan dinobatkan pemenang tempat pertama kategori Institut Pengajian Tinggi (IPT) dalam pertandingan Perbarisan Hari Kebangsaan 2022 peringkat Daerah Pekan baru-baru ini.