Semarak Keluarga UMP sambut ambang merdeka meriah - Mohd. Mukhris, Awang (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 30 Ogos 2022 – Lebih 600 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) teruja menyambut Hari Kebangsaan Malaysia Ke-65 setelah dua tahun tiada sambutan berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).