Sistem pangkalan data bantu imarahkan masjid - Muhammad Sallehudin, Md Derus (2022)
Institusi masjid dan surau perlu seiring dengan Revolusi Industri 4.0 (IR4.0) dalam mendekati hati masyarakat, iaitu dengna membangunkan pangkalan data komprehensif.