Keluarga merdeka UMP - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2022)
Merdeka, merdeka, merdeka Hari dan tarikh yang dinanti Oleh aku, kamu dan kita semua Laungan keramat patriotisme Pencetus semangat nasionalisme