Pengarah MIDA Pahang berkunjung ke UMP buka peluang usaha sama Industri-Akademia dan Penempatan Kerjaya - Aminatul Nor, Mohamed Said (UMPSA, 2022)
PEKAN, 3 Ogos 2022 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan hormat Pengarah Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) Pahang, Nadia Zam Zam bagi menerangkan inisiatif-inisiatif MIDA yang terdapat di dalam Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK-12) dan membincangkan sumbangan UMP untuk pembangunan di Pahang pada masa akan datang.