Empat universiti Malaysia meterai surat hasrat kerjasama TVET di China - Hasnah, Junid (Bernama, 2022)
Beijing, 28 Ogos (Bernama) - Empat Universiti Teknikal Malaysia (MTU) menandatangani surat hasrat kerjasama (Lol) berkaitan pendidikan teknikal dan latihan vokasional (TVET) dengan Guizhou Institute of Technology (GIT) yang terletak di Guiyang, ibu kota Guizhou di Barat Daya China.