Kemerdekaan bukan retorik himpunan sejarah - Zuraina, Ali (UMPSA, 2022)
Merdeka! Merdeka! Merdeka! Laungan keramat pencetus semangat Berjuang demi Malaya yang tercinta Sumpah seranah, dendam kesumat Penjajahan British perang pertama hingga kedua