UMP Prihatin erat hubungan dengan komuniti Sungai Koyan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
JERANTUT, 24 Ogos 2022 – Tiga hari berkampung Felda Sungai Koyan, Jerantut memberikan kenangan manis buat 30 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menyertai Kembara UMP Prihatin bersama Komuniti Sungai Koyan, baru-baru ini.