Kembara UMP prihatin berbakti bersama masyarakat Kapit - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KAPIT, 24 Ogos 2022 - Kembara Universiti Malaysia Pahang (UMP) Prihatin anjuran Yayasan UMP dengan kerjasama Institut Kemahiran MARA (IKM), Bintulu berjaya mengangkat konsep keharmonian #KeluargaMalaysia apabila disertai 52 sukarelawan yang turun padang berbakti bersama komuniti Rumah Panjang Diau Anak Lumut Pulau Raya di Kapit bermula 19 Ogos hingga 25 Ogos 2022.